Οι ανακοινώσεις μας

20 Ιουνίου 2022

Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες

Ο ιδιόρρυθμος Άγγλος αριστοκράτης Φιλέας Φογκ βάζει στοίχημα τέσσερις λίρες ότι μπορεί να κάνει το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες, σε μια εποχή που τα ταχύτερα συγκοινωνιακά μέσα ήταν το τρένο και το ατμόπλοιο. Με την βοήθεια του πιστού του υπηρέτη Πασπαρτού, θα περάσει από διάφορες χώρες του κόσμου και θα κάνει μια διαδρομή γεμάτη περιπέτειες και εκπλήξεις.     
 
Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου 
Τρίτη 5 Ιουλίου 2022
Ώρα: 21:00

15 Απριλίου 2022

Ο Μολυβένιος στρατιώτης

Η μοναδική ιστορία αγάπης του Μολυβένιου Στρατιώτη και της Μπαλαρίνας, σε μια πρωτότυπη και ευρηματική διασκευή που συνδυάζει τον χορό, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Ένα ταξίδι από τον ρεαλιστικό κόσμο των ανθρώπων στο μαγικό κόσμο των παιχνιδιών… Εκεί όπου όλα είναι δυνατά, αρκεί να πιστέψεις στο θαύμα! 
 
Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης 
28,29,30 Απριλίου 2022 
Ώρα: 20:00

19 Σεπτεμβρίου 2021

Και πάλι κοντά σας με νέα μαθήματα

Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν την τελευταία χρονιά,  τα απρόοπτα  και την απώλεια μαθημάτων, η σχολή χορού Dance Point ανοίγει ξανά τις πόρτες της και σας περιμένει να χορέψετε με πολύ χαρά και αισιοδοξία τηρώντας πάντα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία όλων μας.  Για δωδέκατη χρονιά συνεχίζουμε τα μαθήματα μπαλέτου και μοντέρνου χορού, εμπλουτίζοντας όμως το πρόγραμμά μας με μαθήματα hip hop, break dance και commercial jazz, για αγόρια και κορίτσια, παιδιά και ενήλικες. Φέτος, καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Δημήτρη Αναστασόπουλο (Mr Dem), δάσκαλο χορού και συνιδιοκτήτη της σχολής χορού Just Dance στην Καλαμάτα. O Δημήτρης διδάσκει street dances τα τελευταία 12 χρόνια σε σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, διοργανώνει διεθνή dance camps και είναι κριτής σε διαγωνισμούς χορού. Οι ομάδες του κατέχουν την πρώτη θέση σε διαφορετικούς διαγωνισμούς χορούς της Ελλάδας.

3 Σεπτεμβρίου 2020

Τα μαθήματα μας ξεκινούν στις 14 Σεπτεμβρίου

Έναρξη εγγραφών 7/9
Έναρξη μαθημάτων 14/9
Η σχολή χορού Dance Point ανοίγει ξανά τις πόρτες της γιορτάζοντας τα 10 χρόνια φυσικής της παρουσίας, αλλά και την ανανεωμένη ηλεκτρονική παρουσία της. Στο www.dancepointstudio.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα της σχολής, τις εκδηλώσεις μας και τους τρόπους επικοινωνίας.
Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν αυτή τη χρονιά, τα απρόοπτα και την απώλεια μαθημάτων, είναι σημαντικό να επιμείνουμε και να επανέλθουμε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι. Δεν παραμελούμε την υγεία μας και  επιδιώκουμε τη σωματική άσκηση. Μέσω του χορού αποφεύγουμε την αδράνεια, σωματική ή πνευματική και εφοδιαζόμαστε με ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουμε.
 

3 Σεπτεμβρίου 2020

Κανόνες

Θέλοντας να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς ακολουθούμε τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με την ασφαλή επαναλειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.  Στη σχολή μας θα τηρούνται τα παρακάτω μέτρα:

– Υποχρεωτική χρήση αντισηπτικού, που θα βρίσκεται στην είσοδο της σχολής , αλλά και μέσα στις αίθουσες

– Υποχρεωτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι πριν και μετά το μάθημα

– Υποχρεωτική χρήση μάσκας από συνοδούς/ γονείς

– Τα παιδιά που είναι πολύ μικρά και δεν μπορούν να ντυθούν μόνα τους θα συνοδεύονται από έναν μόνο συνοδό, ο οποίος δεν θα παραμένει στη σχολή την ώρα του μαθήματος. Οι μεγαλύτεροι μαθητές θα εισέρχονται μόνοι τους στη σχολή

– Το μάθημα θα τελειώνει στις :55 κάθε ώρας και το επόμενο μάθημα θα ξεκινάει στις :10 κάθε ώρας. Οι μαθητές θα βρίσκονται στη σχολή 5 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος. Έτσι θα μπορούμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό, να αερίσουμε τις αίθουσες και να απολυμάνουμε τις μπάρες, τις τουαλέτες, τα πόμολα, τους πάγκους των αποδυτηρίων κτλ.

– Στις αίθουσες διδασκαλίας  θα πρέπει να τηρείται ελάχιστη απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των μαθητών. Για τον λόγο αυτό θα έχουμε μόνιμα αυτοκόλλητα στο πάτωμα των αιθουσών, έτσι ώστε ακόμα και οι πιο μικροί  μαθητές μας να βρίσκουν τη θέση τους στο χώρο, κρατώντας την επιθυμητή απόσταση

– Αν κάποιος μαθητής εμφανίσει οποιοδήποτε σύμπτωμα, θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι και να μας ενημερώσετε σχετικά

28 Αυγούστου 2020

Συγχρονισμένη κολύμβηση και φέτος στη Τρίπολη

Μια όμορφη συνεργασία μεταξύ του ΚΟΑΤ και της σχολής μας συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Τέχνη και άθλημα, μπαλέτο και κολύμβηση, συνδυάζονται αρμονικά με αποτέλεσμα το συναρπαστικό θέαμα που μόνο η συγχρονισμένη κολύμβηση μπορεί να προσφέρει. Για την ασφάλεια όλων μας προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και στην τήρηση των κανόνων υγιεινής της covid 19 εποχής. Σας περιμένουμε όλους να δοκιμάσετε το ξεχωριστό άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης.