Οι ανακοινώσεις μας

3 Σεπτεμβρίου 2020

Τα μαθήματα μας ξεκινούν στις 14 Σεπτεμβρίου

Έναρξη εγγραφών 7/9
Έναρξη μαθημάτων 14/9
Η σχολή χορού Dance Point ανοίγει ξανά τις πόρτες της γιορτάζοντας τα 10 χρόνια φυσικής της παρουσίας, αλλά και την ανανεωμένη ηλεκτρονική παρουσία της. Στο www.dancepointstudio.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα της σχολής, τις εκδηλώσεις μας και τους τρόπους επικοινωνίας.
Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν αυτή τη χρονιά, τα απρόοπτα και την απώλεια μαθημάτων, είναι σημαντικό να επιμείνουμε και να επανέλθουμε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι. Δεν παραμελούμε την υγεία μας και  επιδιώκουμε τη σωματική άσκηση. Μέσω του χορού αποφεύγουμε την αδράνεια, σωματική ή πνευματική και εφοδιαζόμαστε με ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουμε.
 

3 Σεπτεμβρίου 2020

Κανόνες

Θέλοντας να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς ακολουθούμε τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με την ασφαλή επαναλειτουργία των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.  Στη σχολή μας θα τηρούνται τα παρακάτω μέτρα:

– Υποχρεωτική χρήση αντισηπτικού, που θα βρίσκεται στην είσοδο της σχολής , αλλά και μέσα στις αίθουσες

– Υποχρεωτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι πριν και μετά το μάθημα

– Υποχρεωτική χρήση μάσκας από συνοδούς/ γονείς

– Τα παιδιά που είναι πολύ μικρά και δεν μπορούν να ντυθούν μόνα τους θα συνοδεύονται από έναν μόνο συνοδό, ο οποίος δεν θα παραμένει στη σχολή την ώρα του μαθήματος. Οι μεγαλύτεροι μαθητές θα εισέρχονται μόνοι τους στη σχολή

– Το μάθημα θα τελειώνει στις :55 κάθε ώρας και το επόμενο μάθημα θα ξεκινάει στις :10 κάθε ώρας. Οι μαθητές θα βρίσκονται στη σχολή 5 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος. Έτσι θα μπορούμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό, να αερίσουμε τις αίθουσες και να απολυμάνουμε τις μπάρες, τις τουαλέτες, τα πόμολα, τους πάγκους των αποδυτηρίων κτλ.

– Στις αίθουσες διδασκαλίας  θα πρέπει να τηρείται ελάχιστη απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των μαθητών. Για τον λόγο αυτό θα έχουμε μόνιμα αυτοκόλλητα στο πάτωμα των αιθουσών, έτσι ώστε ακόμα και οι πιο μικροί  μαθητές μας να βρίσκουν τη θέση τους στο χώρο, κρατώντας την επιθυμητή απόσταση

– Αν κάποιος μαθητής εμφανίσει οποιοδήποτε σύμπτωμα, θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι και να μας ενημερώσετε σχετικά

28 Αυγούστου 2020

Συγχρονισμένη κολύμβηση και φέτος στη Τρίπολη

Μια όμορφη συνεργασία μεταξύ του ΚΟΑΤ και της σχολής μας συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Τέχνη και άθλημα, μπαλέτο και κολύμβηση, συνδυάζονται αρμονικά με αποτέλεσμα το συναρπαστικό θέαμα που μόνο η συγχρονισμένη κολύμβηση μπορεί να προσφέρει. Για την ασφάλεια όλων μας προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και στην τήρηση των κανόνων υγιεινής της covid 19 εποχής. Σας περιμένουμε όλους να δοκιμάσετε το ξεχωριστό άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης.