Παραστάσεις

Εκτός από τα μαθήματα, οι μαθητές/τριες μας  έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν μέρος στις παραστάσεις που διοργανώνονται  από τη σχολή μας σε θέατρα της πόλης μας. Κάθε δύο χρόνια πραγματοποιείται μια παράσταση στην οποία συμμετέχουν όλοι οι χορευτές/τριες της σχολής, ενώ μέσα στη χρονιά πραγματοποιούνται παραστάσεις με επιλεγμένα τμήματα. Σκοπός μας είναι να έρχονται τα παιδιά σ’ επαφή με το θέατρο και τη μαγεία της παράστασης, γεγονός που τους δίνει χαρά και αυτοπεποίθηση.

ΜΙΚΡΟΣ
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
Ιούνιος 2017

ΡΥΘΜΟΣ
ΚΑΙ ΣΩΜΑ
Σεπτέμβριος 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Ο ιδιόρρυθμος Άγγλος αριστοκράτης Φιλέας Φογκ βάζει στοίχημα τέσσερις λίρες ότι μπορεί να κάνει το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες, σε μια εποχή που τα ταχύτερα συγκοινωνιακά μέσα ήταν το τρένο και το ατμόπλοιο. Με την βοήθεια του πιστού του υπηρέτη Πασπαρτού, θα περάσει από διάφορες χώρες του κόσμου και θα κάνει μια διαδρομή γεμάτη περιπέτειες και εκπλήξεις.     

Η μοναδική ιστορία αγάπης του Μολυβένιου Στρατιώτη και της Μπαλαρίνας, σε μια πρωτότυπη και ευρηματική διασκευή που συνδυάζει τον χορό, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Ένα ταξίδι από τον ρεαλιστικό κόσμο των ανθρώπων στο μαγικό κόσμο των παιχνιδιών… Εκεί όπου όλα είναι δυνατά, αρκεί να πιστέψεις στο θαύμα! 

Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κ.Ντίκενς σε μια μοναδική διασκευή για παιδιά και μεγάλους. Χιούμορ, μυστήριο και ψυχαγωγία σ’ ένα μαγικό συνδυασμό θεάτρου, χορού και μουσικής.

Πρωτοχρονιάτικο Γκαλά του Δήμου Τρίπολης, με τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ.

Το νησί των συναισθημάτων – Χορευτική παράσταση βασισμένη στο κείμενο του Μ.Χατζιδάκι.

 

Χριστουγεννιάτικο Γκαλά του Δήμου Τρίπολης, με τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ.

Ο μικρός πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε μια ξεχωριστή διασκευή για χορό και θέατρο.

Με τη συνοδεία κρουστών ανακαλύπτουμε τη σχέση σώματος και ρυθμού.

Ο Πίπο προσλαμβάνεται ως κλόουν στο φημισμένο τσίρκο ‘Τσιγκολελέτα’ , όμως φιλοδοξεί να γίνει θηριοδαμαστής! Κάνει τα πάντα για να καταφέρει το σκοπό του ώσπου ερωτεύεται την μπαλαρίνα του τσίρκου… και όλα αλλάζουν.

Ταξιδεύοντας στις τέσσερις εποχές

Το αγαπημένο μας πουλάκι ο κότσυφας, είναι εδώ όλο το χρόνο. Όλες τις εποχές. Δεν φεύγει ποτέ.  Έρχεται στα περιβόλια, στις αυλές μας και στους κήπους μας και μας δείχνει πόσο όμορφες και μοναδικές είναι όλες οι εποχές.

Ξωτικά και νεράιδες ανοίγουν την πύλη του χωριού των Χριστουγέννων. Ένα μαγικό παραμύθι ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων.